Opskrift: Jordbærflødeis med citron
Her får du opskriften på nogle lækre jordbærispinde.
Hvis du fryser isen i små engangsglas, så får du cirka 20 meget små is. Du kan også vælge at fryse isen i større engangsglas eller i rigtige forme til ispinde.
Det skal du bruge:
• 2 pasteuriserede æggeblommer
• 200 g sukker
• 500 g jordbær
• Saft af 1 citron
• 2½ dl piskefløde
• cirka 20 små engangsglas (5 cl)
• cirka 20 ispinde af træ
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Sådan gør du:
1. Pisk æggeblommer og sukker sammen i en skål, til det er hvidt og skummende.
2. Hæld æggeblandingen i en blender sammen med jordbær og citronsaft, og blend det til en jævn masse.
3. Pisk fløden til flødeskum, og vend det i den blendede masse.
4. Fordel ismassen i små engangsglas eller andre små forme. Sæt dem i fryseren i 30 minutter, så isen når at stivne en smule, og placer så en ispind midt i ismassen.
5. Frys isene i mindst 6 timer.
Prøv også: