Opskrift – lækre kanelsnegle
Fra nu af bliver vejret kun mere gråt og vådt - øv! Men det er jo også smadder hyggeligt at være indenfor …
Lav en kande te, hjemmelavede kanelsnegle og se en film med dine veninder. Mmmm, råhygge!
111 gode venindefilm - se dem her!
Opskrift på kanelsnegle (til 20 stk.)
- 1 dl vand
- 25 g gær
- 2 dl mælk
- 2 spsk. sukker
- 375 g hvedemel
- 1 æg til pensling
Fyld
- 5 spsk. brun farin
- 3 tsk. kanel
- Glasur
- 2 dl flormelis
- Vand
Læs også: Efterårstrist - no way!
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Sådan laver du kanelsnegle
Varm vandet op, til det er lunt, og opløs gæren heri. Tilsæt mælk, sukker og det meste af melet.
Ælt dejen godt igennem og tilsæt evt. mere mel. Dejen skal være blød og smidig. Lad dejen hæve i ca. 1 time. Del dejen i to stykker og rul hvert stykke ud til en firkant på ca. 20 x 25 cm.
Rør farin og kanel sammen og fordel fyldet på dejen. Rul dejen sammen til pølser, og skær hver pølse i skiver på ca. 2 cm. Læg dine kanelsnegle på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. 20 min. Pensl med sammenpisket æg og bag sneglene i ca. 15 min. ved 200°.
Bland flormelis med en anelse vand og smør glasuren på de lune kanelsnegle
Kilde: familiejournal.dk