Mad & opskrifter
Opskrift på daimkage
Af Kristina Palmenäs og Line Sølvhøj Jensen
3. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh, hvem elsker ikke en lækker daimkage? Er du også pjattet med den lækre chokoladekage, så læs med her, hvor du får opskriften på en skøn daimkage!
Mums, daimkage er bare for lækkert, og derfor får du opskriften på en lækker daimkage lige her!
Det skal du bruge til daimkage - cirka 48 stk.:
400 g blødt smør
2 dl sukker
4 dl muscovadosukker
2 æg
9 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 dl kakaopulver
400 g Marabou med Daim
1½ dl hakkede pistacienødder
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Sådan laver du din daimkage:
- Pisk smør og sukker godt.
- Pisk æggene i et ad gangen.
- Bland mel, bagepulver, salt og kakao i en skål.
- Rør forsigtigt melblandingen i æggemassen.
- Hak chokoladen og nødderne og kom dem i dejen.
- Beklæd en bradepande på 25 x 40 cm med bagepapir og hæld dejen i.
- Bag din daimkage midt i ovnen ved 175° i 30-40 minutter.
- Lad din daimkage køle af i formen og skær den ud i cirka 48 stykker - og husk så at invitere veninderne over på en lækker daimkage!