Mad & opskrifter
Opskrift: Bananmuffins med chokolade
Af Oliver Kokholm Ungermann
10. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mmm, vi bliver lækkersultne bare at se læse den her opskrift! Lær at lave supernemme bananmuffins med chokolade her.
Der er intet bedre end en lækker opskrift, der er supernem at gå til, og som ikke tager vildt lang tid at blive færdig med. Og der passer de her bananmuffins altså bare perfekt!
Læs også: Ferrero Rocher-cupcakes
Ingredienser til bananmuffins
Opskriften giver 12 bananmuffins
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
2 bananer
100 gram mørk chokolade
120 gram smør
200 gram hvedemel
2 tsk vaniljesukker
150 sukker
2 æg
2 tsk bagepulver
Sådan laver du bananmuffins
Pisk vaniljesukker, sukker og æg sammen. Smelt smør og hæld det i æggeblandingen skiftevis med mel og bagepulver. Mos bananerne, så der ingen klumper er. Hak chokoladen groft og tilsæt sammen med bananerne. Fordel dejen i muffinformene og bag i 15-20 minutter ved 200 grader i ovnen.
Læs også: Opskrift: Oreo cupcakes
Tip: Du kan pynte dine bananmuffins med glasur og krymmel.