Opskrift: Chokolademuffins
Hvem elsker ikke lækre, svampede og søde chokolademuffins? Den her opskrift giver dig helt perfekte chokolademuffins, der sagtens kan holde sig i flere dage, hvis du pakker dem ind i en lufttæt plasticpose eller lignende.
Læs også: Opskrift: Ferrero Rocher-cupcakes
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Det skal du bruge til chokolademuffins:
200 gram sukker
2 store æg
125 gram blødt smør
100 gram mørk chokolade
75 gram usødet kakaopulver
150 gram hvedemel
1 teskefuld bagepulver
1½ deciliter kærnemælk
Sådan laver du chokolademuffins:
Pisk sukker og æg sammen, til det er luftigt. Smelt smør og chokolade sammen i en glasskål, som du sænker ned i en gryde med varmt vand. Vandet må kun være på ydersiden af skålen. Rør chokolademassen sammen med æggene og sukkeret. Sigt de tørre ingredienser i blandingen, og rør det hele sammen. Tilsæt til sidst kærnemælken. Fordel dejen i muffinforme, og bag dine chokolademuffins midt i ovnen ved 200 grader i 10-12 minutter. Lad de lækre chokolademuffins køle af, før du sætter tænderne i dem - hvis du altså kan vente!
Læs også: Hvid chokoladekage med hindbær
Tip: Spis chokolademuffins sammen med en kugle lækker flødeis og nogle friske bær.