Opskrift: Cookies med Maltesers
Det er blevet supertrendy at blande Oreo i alting, men det er faktisk ikke den eneste lækre snack, der går godt sammen med kage.
Prøv også: Cookies fyldt med Oreos
De små lækre chokoladekugler Maltesers er nemlig mindst lige så gode at bruge i alle mulige søde sammenhænge og specielt i den her cookies-opskrift. Prøv selv!
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Ingredienser til cookies med Maltesers
150 gram Maltesers
175 gram brun farin
220 gram hvedemel
250 gram smør
1 teske vaniljesukker
1 æg
1 teske natron
½ teske salt
Sådan laver du cookies med Maltesers
Rør smør, vaniljesukker og brun farin sammen i en skål. Rør æg i. Tilsæt sigtet mel, natron og salt og rør godt rundt. Knus dine Maltesers groft, og bland det hele godt rundt. Stil dejen på køl i 15 minutter.
Form dejen med en ske på en bageplade, og sørg for, at der er god plads mellem dine cookies, da de flyder meget ud. Bag dine cookies i cirka 8-10 minutter i en forvarmet ovn på 200 grader, og husk at kigge til dem en gang eller to.
Prøv også: Lækker Oreokage
Du får cirka 20-25 cookies med Maltesers ud af opskriften alt efter hvilken størrelse, du laver dem.