Opskrift: Kiksekage
Er du enig i, at kiks og chokolade altid bør gå hånd i hånd? Så har du fundet den helt rigtige opskrift! Denne lækre kiksekage er nemlig en kage, der nærmest udelukkende består af lige netop de to fantastiske ingredienser.
Tag testen: Hvilken kage er du?
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Vi advarer dig: Kiksekage er vanedannede!
Ingredienser til kiksekage
200 gram smør
350 gram mørk chokolade
20 firkantede vaniljekiks
100 gram flormelis
3 pasteuriserede æggeblommer
En aflang bageform.
Sådan laver du kiksekage
Hak chokoladen groft, og smelt det sammen med smør i en grøde. Rør flormelis og æggeblommer i. Pak din aflange bageform ind i husholdningsfilm, og start med at hælde et lag af chokolade i bunden. Læg vaniljekiks ovenpå chokoladen som et lag, og hæld herefter endnu et lag chokolade på. Sådan fortsætter du, indtil du løber tør. Husk at afslutte med at lag chokolade! Din kiksekage skal stå på køl henover natten, så den bliver fast, og så er den klar til servering. Mums!
Læs også: Kager du kan have med i skole
Tip: Du kan pynte din kiksekage med hasselnødder, glasur eller friske bær.