Opskrift: Oreo cheesecake
Cheesecake er fantastisk i sig selv, men når man blander det med små kiks af lykke, også kendt som Oreo-kiks, går det hele op i en højere enhed, vi slet ikke kan forklare. Det skal bare smages!
Læs også: Verdens lækreste Oreo-kugler
Der er ingen tid at spilde - værsgo at gå i gang med din nye yndlingsdessert: Oreo cheesecake!
Sådan laver du Oreo cheesecake
Bund:
200 gram Oreo
75 gram smør
Smelt smør og knus Oreo-kiksene med fint - eventuelt i en blender. Bland med smøren og pres ned i en springform. Stil på køl.
Læs også: Oreo cupcakes
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Fyld:
250 gram flødeost
175 gram creme fraiche
1,5 deciliter fløde
75 gram sukker
1 vaniljestang
4 blade husblas
1 økologisk citron
3 spiseskefulde flormelis
Læs også: Oreo milkshake
Pisk fløden til skum og lad den stå. Pisk flødeost, flormelis og sukker i en anden skål, og bland vaniljekorn fra vaniljestangen samt citronsaft i. Rør flødeskum i sammen med creme fraichen. Smelt husblas over et vandbad, lad det afkøle og kom det i blandingen. Hæld cremen på din bund og pynt med smuldrede Oreos ovenpå. Lad din Oreo cheesecake stå på køl i minimum seks timer.
Vi vil megagerne se, hvordan din kage kom til at se ud. Brug hashtagget #viungekage på Instagram og vis os resultatet!