Med den nye funktion kan man bruge supermeget tid på Snapchat!
I 2014 kom ’Vores historie’- funktionen til Snapchat, hvor man kunne tilføje sine snaps til en story, som kan ses af andre snapchattere. Man kan for eksempel se flere stories af andre, som var til en bestemt event. Nu tilføjer Snapchat en søgefunktion til disse stories, så det bliver muligt at søge på alle de stories, som man deler offentligt.
Med den nye søgefunktion kan du finde lige præcis det, du gerne vil se. Du kan finde stories af for eksempel katte eller stories fra en koncert, som du ikke lige fik billetter til.
Du får også mulighed for at dele dine egne snaps til alle. Så hvis du vil have, at din egen story kan findes af andre, tilføjer du din snap til ’Vores historie’.
Når du slår noget op på ’Vores historie’, vil Snapchat analysere din snap for at kategorisere den. Appen vil se hvor og hvilket tidspunkt, snappen er taget på, men også teksten og indholdet, der er på snappen. På den måde kan Snapchat finde ud af, hvilken kategori din snap hører under, og din snap vil måske blive inkluderet i de stories, som folk søger på!
Den nye søgefunktion på Snapchat bliver lanceret i dag i udvalgte byer.
Se hvordan den nye funktion virker her:
Vil du vide hvordan man laver en god Snapchat-story? Så tag et kig i galleriet herunder:
SådanlaverdudenbedsteSnapchat-story
HistorieSom navnet ”Story” antyder, er det tiltænkt, at man laver en form for historie med sine snaps. Der er ikke meget historie over vilkårlige billeder og videoer uden mening. Hvis du er til en koncert eller noget andet sjovt, så tag billeder op til, du skal af sted, på vej derind, selvfølgelig fra selve eventen og så måske en lille personlig anmeldelse bagefter?
Foto: Shutterstock
FilterOm morgenen, når du poster det første billede, kan du måske lige overveje, hvilket filter der skal være på din story i dag. Det giver en virkelig god oplevelse, at farverne er i samme toner og filteret går igen.
Foto: Shutterstock
Rolig håndDer er altså ikke noget værre end slørede billeder og rystede videoer. Især hvis de ligger i en billedstrøm, for så er det virkelig tydeligt, at det ikke er skarpt. Sørg for at holde telefonen helt i ro, når du tager billeder og videoer.
Foto: Shutterstock
TegnFor at det hele ikke bliver upersonligt og opsat, så kan du tegne lidt på dine billeder eller lave en tæt krusedulle under din tekst, så det er nemt at læse. Når du tegner kan det både være pile, understregninger eller en lille tegning. Hvis du er super tjekket, så bruger du samme blyantfarve, så dagens story er totalt strømlignet.
Foto: Shutterstock
BlandingDet er en god idé at variere indholdet på din historie, så der både er lidt videoer, billeder og tekstbilleder – altså hvor du tager et billede af noget ensfarvet eller noget tæt på og skriver over med stor skrift.
Foto: Shutterstock
Hav noget på hjerteMåske behøver du ikke lave en story hver dag. Den bliver ubetinget bedst, hvis du skal noget eller oplever noget sjovt i løbet af dagen. Det er ikke særlig sjovt for modtagerne at se en story fyldt med selfier og OOTD-billeder.
Foto: Shutterstock
Inviter veninderneHvis du alligevel er sammen med dine besties, så lad dem være med i din story. Du kan også få dem til at tage gode billeder af dig. Der er altså noget over et helfigursbillede, for når man er alene, er det jo altid kun ansigtet og måske overkroppen, der kommer med.
Foto: Shutterstock
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.