Kendte

"X Factor": Derfor skal du stemme på…

Af Tóra Effersøe Mortensen og Line Sølvhøj Jensen 12. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er der dømt live-shows i X Factor i aften, og vi har spurgt flere af deltagerne, hvorfor I skal stemme på lige præcis dem i aften.

Jesper:
- Jeg er SÅ spændt på at stå på scenen i aften. Vi havde lidt svært ved at finde den rigtige sang til mig, men nu føler jeg, at det er den helt rigtige sang. Jeg håber, at Vi Unges-læsere vil stemme på mig, for jeg lover at give mig 100 procent, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at gå videre. Jeg vil virkelig kæmpe for det her!
Tine og Anna tilføjer: - Vi unges læsere skal helt klart stemme på Jesper, fordi han er herrelækker!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

In-Joy:
- I skal stemme på os, fordi vi er en ny slags boyband, som Danmark ikke har set før. Vi har rigtig meget fokus på musikken, men også på de fans, vi allerede har fået. Vi fungerer rigtig godt sammen, selv om vi er meget forskellige, og vi vil rigtig gerne vinde.

Anna
- Der har aldrig været en som mig med i "X Factor". Jeg ved, hvad jeg vil. Jeg vil hele tiden udvikle mig og blive bedre. Og så vil jeg overraske, jeg elsker at overraske folk.

The Fireflies
- Fordi så kan I se vores seje cowboystøvler igen i næste uge. Vi skiller os ud, vi er anderledes og spændende. Plus vi elsker Vi Unge-læserne.

8210
- Vi gør det her for jeres skyld. Hvis man kan noget, skal man tro på det, det er det, vi har gjort.

Tine
- Jeg har noget, som "X Factor" ikke har haft før. Jeg vil det her 100 procent.