Kendte

Justin Bieber forsvarer Kylie Jenner

Af Susie Pedersen 14. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er det nok! Justin Bieber tager nu kampen op for Kylie Jenner, efter hun er blevet kaldt racistisk på grund af sin frisure.

Justin Bieber ved, hvordan det er at være i alles søgelys, og derfor forsvarer han nu Kylie Jenner efter beskyldningerne om, hun skulle være racistisk på grund af sin frisure. Han synes nemlig, at anklagerne er vildt uretfærdige. Amandla Stenberg fra ”The Hunger Games”-filmene hentydede forleden, at Kylie var racistisk på grund af de cornrows, hun havde på et Instagrambillede. Det, synes Justin, er langt over grænsen:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber driller Kylie Jenner på Instagram

- Folkens, lad hende nu være. Vi prøver alle at finde os selv, men hun er bare under et mikroskop! Det ved jeg om nogen. Men at sige, hun er racist på grund af den måde, hun fletter sit hår, er fuldstændigt latterligt. Lad os fokusere på det store billede i stedet for at skændes om noget så dumt, lad os gøre noget ved ligestillingen, og det starter altså ikke ved en 17-årig, der bliver svinet til for at have fletninger, skrev Justin Bieber i en kommentar på Instagram.

Læs også: Kylie Jenner forsvarer Justin Bieber

Vi kan godt forstå, at Justin blander sig. Det må være hårdt at se sin gode veninde blive svinet til på den måde. Er I enige med Justin? Eller synes I også, at Kylie gik over grænsen med sin frisure?

I galleriet herunder kan se se Kylie Jenners udvikling i billeder indtil nu.

SeKylieJennerssmukkeforvandling