Mad & opskrifter

Sådan frituresteger du din Pumpkin Spice Latte

Af Marie Søndergaard 28. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er det her den bedste efterårs-dessert ever? Det tror vi nok!

Hvis vi skal finde på en god grund til, at efteråret kunne være vores yndlingsårstid, så kunne det meget vel være på grund af Starbucks’ Pumpkin Spice Latte. Nu bliver det ovenikøbet muligt at lave den til en dessert! Vi har nemlig fundet en video, der viser, hvordan du kan friturestege din Pumpkin Spice Latte og dermed SPISE den i stedet for hun at drikke den, OMG!

Læs også: Nutella-kage med kun to ingredienser

Du skal bare bruge en Pumpkin Spice Latte, noget krydderi og en sandkage!

Se videoen herunder:

Skal I prøve jer frem med friturestegningen?

I galleriet kan du se desserter for din hud!

Dessertertildinhud

Kokos er fyldt med gode fedtstoffer og vitaminer, som din hud elsker. Og så kan du faktisk nemt lave en lækker flødeskum af en dåse kokosmælk, som du kan bruge som topping på frisk frugt. Stil en dåse kokosmælk på køl i et par timer. Åbn den, og skrab det tykke af kokosmælken ud i en skål. Pas på, du ikke får vandet med! Pisk kokosmassen med lidt vaniljepulver, indtil det får en tyk konsistens. Stil den på køl i en times tid, før du sætter skeen i den.
Blåbær og chiafrø er begge propfyldte med antioxidanter, der er med til at give din hud en frisk glød. Bland en spiseskefuld chiafrø med en deciliter mandelmælk, og smid en håndfuld friske blåbær og lidt vaniljepulver i. Lad blandingen stå på køl i et par timer, før du spiser den. Chiafrøene suger megameget væske, så blandingen får en lækker, cremet konsistens.
Både ananas og grøn te er fyldt med vitaminer og antioxidanter, der er guf for din hud! Blend en kop afkølet grøn te med et par håndfulde frisk eller frossen ananas i tern. Tilføj lidt honning, hvis du gerne vil have din smoothie til at smage sødere.
Kokos er som sagt vildt godt for din hud. og de her kokosmakroner er ovenikøbet megalækre. Smelt 50 gram smør i en kop i mikroovnen, og bland det med 200 gram kokosmel, to æg og en teske vaniljepulver. Lav små toppe på en plade med bagepapir, og bag dem ved 180 grader i ti minutter. Mums!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.