Kendte

Justin Bieber kritiseres for abe-planer

Af Stine Kærsgaard 23. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nogle mener, at det vil være helt uforsvarligt af Justin at kaste sig ud i det her projekt.

I et nyt interview kom Justin til at snakke om sit gamle kæledyr – aben OG Mally – som han fik konfiskeret, fordi han tog den med sig til Tyskland uden at have papirerne på den i orden.

Læs også: Justin Bieber straffet for æggekast

Det var åbenbart noget, der tog lidt hårdt på Justin, for i interviewet fortalte han om, hvor skønt det var at have en abe som kæledyr. Samtidig afslørede han, at hvis chancen bød sig, ville han gerne have en ny abe.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den udtalelse har en organisation, der har til formål at beskytte aber, nu kritiseret Justin for, og de har derfor skrevet et brev til ham, hvor de gør klart, at Justin som offentlig person bør tage mere ansvar og ikke opfordre til at holde vilde dyr i fangenskab.

- Som en offentlig person, håber vi på, at du vil vise dine fans, at det var en dum idé at holde et vildt dyr som kæledyr. Lad meget gerne være med at gentage denne dumme handling.

Læs også: Justin Bieber: Jeg får en kæreste når ...

Om Justin rent faktisk har tænkt sig at få en abe igen vides ikke, og han har heller ikke kommenteret på organisationens henvendelse endnu. For ikke så lang tiden siden postede han et billede af en lille, sød labrador-hvalp ved navn Phil, så måske er det nok for Justin bare at have ham. Vi må se – indtil videre vil vi bare gerne se flere billeder af nuttede Phil!

Se stjernernes søde kæledyr her:

Stjernernesnuttedekæledyr

Læs mere om