Mad & opskrifter

Opskrift: Chokolademuffins

Af Oliver Kokholm Ungermann 11. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er få ting, der smager lige så godt som friskbagte chokolademuffins. Få en lækker opskrift lige her!

Hvem elsker ikke lækre, svampede og søde chokolademuffins? Den her opskrift giver dig helt perfekte chokolademuffins, der sagtens kan holde sig i flere dage, hvis du pakker dem ind i en lufttæt plasticpose eller lignende.

Læs også: Opskrift: Ferrero Rocher-cupcakes

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det skal du bruge til chokolademuffins:

200 gram sukker
2 store æg
125 gram blødt smør
100 gram mørk chokolade
75 gram usødet kakaopulver
150 gram hvedemel
1 teskefuld bagepulver
1½ deciliter kærnemælk

Sådan laver du chokolademuffins:

Pisk sukker og æg sammen, til det er luftigt. Smelt smør og chokolade sammen i en glasskål, som du sænker ned i en gryde med varmt vand. Vandet må kun være på ydersiden af skålen. Rør chokolademassen sammen med æggene og sukkeret. Sigt de tørre ingredienser i blandingen, og rør det hele sammen. Tilsæt til sidst kærnemælken. Fordel dejen i muffinforme, og bag dine chokolademuffins midt i ovnen ved 200 grader i 10-12 minutter. Lad de lækre chokolademuffins køle af, før du sætter tænderne i dem - hvis du altså kan vente!

Læs også: Hvid chokoladekage med hindbær

Tip: Spis chokolademuffins sammen med en kugle lækker flødeis og nogle friske bær.

Instagramsvisavlerover