Mad & opskrifter
Opskrift på boller med lakrids
Af Kristina Marckmann og Line Sølvhøj Jensen
27. april 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Her får du en opskrift på nogle lækre boller med lakrids, som du kan servere for dine veninder eller overraske din familie med.
Her på redaktionen er vi vilde med lakrids, og derfor vil vi gerne dele denne lækre opskrift på boller med lakrids med dig.
Prøv også opskriften på en lækker daimkage!
Til 12 boller med lakrids skal du bruge:
½ dl yoghurt
4 dl vand
10 g gær
2 tsk. salt
2 spsk. sød lakridssirup
150 g rugmel
500 g hvedemel
1 spsk. lakridspulver
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Sådan laver du lakridsbollerne:
- Bland yoghurt og vand og rør gæren ud i.
- Bland salt, lakridssirup og rugmel i og rør hvedemelet i.
- Del dejen i 12 stykker og sæt bollerne på en plade med bagepapir. Dæk bollerne til og lad dem hæve på køl natten over.
- Drys bollerne med lakridspulver, og rids et kryds i hver bolle med en skarp kniv.
- Sæt bollerne i en 250° varm ovn, skru straks ned til 210° og bag bollerne i 15 minutter.
Prøv også disse opskrifter: