Lav fine popcakes i efterårs-ferien
Ingredienser til popcakes:
150 g sukker
1 stk. vaniljestang
1 tsk. kanel
2 æg
150 g smør, smeltet og afkølet
150 g mel
4 spsk. kakao
2 tsk. bagepulver
Creme til popcakes
100 g flødeost
1 tsk. vaniljesukker
200 g flormelis
Læs også: Opskrift: Cute cupcakes.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Pynt til popcakes
Smeltet chokolade og farverigt drys
Sådan laver du popcakes:
* Start med at lave chokoladekagen. Varm ovnen til 170 grader. Del vaniljestangen og skrab kornene ud. Pisk æg, sukker og vanilje sammen.
* Sigt mel, kakao og bagepulver og rør det i æggemassen skiftevis med det smeltede smør. Bag kagen til dine popcakes i et smurt fad i cirka 30 minutter.
* Lad kagen køle helt af.
Læs også: Opskrift: Uhyggelige halloween-cupcakes.
* Bland flødeosten, flormelis og vaniljesukker sammen. Smuldr kagen fint og bland den med ostecremen. Rør det hele sammen til en ensartet masse, og form 20 små kugler ud af kagen. De skal være så små, at de højest vejer 30 gram hver især. Sæt dine popcakes i køleskabet.
* Smelt chokoladen. Brug små træspyd til at sætte dine popcakes på og dyp dem så i den smeltede chokolade. Drej pinden let mod kanten af skålen, når du tager den op, så det overskydende chokolade løber af.
Sæt spyddet med dine popcakes på et stykke flamingo, så de står sikkert og fast. Pynt popcakes med drys, og sæt til sidst dine popcakes på køl.
Prøv også opskriften: Is med jordbær og skumfiduser.