Mad & opskrifter
Opskrift: Wraps med æg og skinke
Af Beagle Iuel-Brockdorff og Line Sølvhøj Jensen
26. november 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er det dig, der har pligten med at lave aftensmaden? Overrask din familie med nogle superlækre og nemme wraps med æg og skinke.
Hvis du mangler en idé til en lækker men ret nem aftensmad eller måske noget lækkert til madpakken, så prøv disse skønne wraps!
Wraps med æg og skinke til 2 personer:
3 æg
2-4 skiver skinke
Lidt hakket persille
Lidt hakket basilikum
1 stor spsk. god mayonnaise
Salt og peber
Et drys paprika
2 tortilla wraps
Salatblade
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Sådan laver du wraps med æg og skinke:
• Kog æggene i ca. 10 minutter og pil dem.
• Hak æggene og lad dem køle af.
• Bland æggene med hakket skinke, krydderurter og mayonnaise.
• Smag til med salt, peber og paprika, og rul fyldet i tortillaerne sammen med salatblade.
Find flere lækre opskrifter her.
Prøv også...