Mad & opskrifter

Opskrift: Lækker lakridskage

Af Camilla Biesbjerg Mikkelsen 16. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Elsker du lakrids og kage? Så skal du da prøve denne opskrift på den lækreste lakridskage, der minder om en brownie!

Tid: 15 minutter.
Bagetid: 25 minutter.
Antal stykker: 35 små kvadrater

Det skal du bruge til lakridskage:
225 g smør
450 g brun farin
3 æg
3 spsk. lakridspulver
270 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
En mellemstor bradepande (25 x 35 cm)
Bagepapir

Sådan laver du lakridskage:

1. Tænd ovnen på 180 grader, og beklæd bradepanden med bagepapir.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Smelt smør og brun farin i en gryde ved svag varme. Lad det køle lidt af.

3. Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med den afkølede smørblanding. Tilsæt lakridspulver, og pisk videre. Sigt hvedemel og bagepulver i smørblandingen, og rør dejen sammen med en ske, til den er jævn.

4. Fordel dejen i bradepanden, og bag kagen i ovnen i cirka 25 minutter.

5. Lad din lakridskage afkøle, og skær den ud i 35 stykker på 5 x 5 cm.

Tips: Lakridspulver kan blandt andet købes i visse helsekostbutikker.

Find flere lækre opskrifter her.

Prøv flere lækre opskrifter: