Opskrift: Blødende chokoladekage
Har du en svaghed for chokolade? Så findes der nok ikke en bedre opskrift til dig end den her. Den blødende chokoladekage er nemlig en kage, der bogstaveligt talt har flere lag af chokolade - den sprøde udenpå, som du kender det fra en almindelig chokoladekage, og den flydende chokolade indeni, der sætter prikken over i'et.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Prøv også opskriften: Glutenfri chokoladekage
Det er bare sådan en kage, der skal smages! Få opskriften på blødende chokoladekage herunder.
Ingredienser til blødende chokoladekage
Opskriften giver otte kager.
125 gram mørk chokolade
4 pasteuriserede æg
125 gram sukker
150 gram smør
50 gram hvedemel
Muffinsforme
Sådan laver du blødende chokoladekage
Smelt smør og chokolade sammen i en gryde. Pisk æggene i blandingen. Sigt melet i en si, og rør det hele sammen. Sæt blandingen i køleskabet i to timer.
Prøv også opskriften: Lækker oreokage
Smør dine muffinsforme, og fordel dejen i. Varm ovnen op til 200 grader, og bag kagerne i cirka 8 minutter, så de er sprøde udenpå, men flydende når du skærer dem igennem. Lad dem køle af i cirka 10 minutter, før du sætter tænderne i dem.
Tip: Spis den blødende chokolade med en god vaniljeis og et par friske bær ved siden af. Mums!
Vi vil megagerne se, hvordan din kage kom til at se ud. Brug hashtagget #viungekage på Instagram, og vis os resultatet!