Mad & opskrifter

Sprøde scones med chokolade

Af Oliver Kokholm Ungermann 29. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du i bagehumør? Så prøv lige den her superlækre opskrift på scones med chokoladestykker. De er vildt hurtige at lave!

Er der noget bedre end en lækker snack til morgenmad, om eftermiddagen efter skole eller som dessert til aften? Okay, indrømmet: Vi kan spise snacks hele tiden.

Læs også: Glutenfri chokoladekage

Men de her scones med chokolade smager altså også bare så godt, at det er svært at stoppe igen. Prøv selv!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ingredienser til scones med chokolade

12. stk.

300 gram hvedemel
1 tsk. salt
150 gram smør
1 tsk bagepulver med top
100 gram sukker
1½ dl kernemælk
75 gram mørk chokolade

Læs også: Lækker oreokage

Sådan laver du scones med chokolade

Sigt mel i en skål. Bland salt i og smuldr smøren i grove stykker ned i melet. Bland sukker, bagepulver og grovhakket chokolade i forsigtigt, så klumperne af smør ikke ødelægges. Tilsæt kernemælk og vend dejen til den er fast.
Tryk dejen ud med en tykkelse på cirka halvanden centimeter på en bordplade med mel og tryk scones-formerne ved ud ved hjælp af et glas. Bag dem på en bageplade i ovnen i cirka 15 minutter ved 220 grader. Husk at kigge til dem efter 10 minutter.

Tip: De smager rigtig godt med smør på! Hi hi.

Instagramsvisavlerover