Opskrift: Nem og nice køleskabsgrød
Mangler du et nemt og proteinrigt alternativ til kedelig havregrød? Så er køleskabsgrød din redning!
Læs også: Supersunde bananpandekager
Den supersunde grød kan både spises til morgenmad, frokost eller som sund snack sidst på eftermiddagen. Køleskabsgrøden er fyldt med sunde fibre fra havregrynene og proteiner fra yoghurten. Det gør den også til en helt perfekt snack efter din træning!
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Udover at være oversund, så smager køleskabsgrøden altså også helt fantastisk! Se her, hvordan du laver den.
Det skal du bruge:
1.5 deciliter havregryn
2.5 deciliter A38 uden smag
To dadler
Lidt mandler
Et par frosne hindbær
Vaniljepulver
Læs også: Lav sund peanutbutter-is
Sådan gør du:
Hak mandlerne og dadlerne, og rør dem sammen med havregryn og A38 i et gammelt syltetøjsglas eller lignende. Giv hindbærrene et kort opkog i en kop i mikroovnen. Lad det køle af, og rør det så i grødblandingen sammen med lidt vaniljepulver. Stil glasset i køleskabet natten over, så er morgenmaden klar på ingen tid!